Działanie Współpraca: Opracowanie innowacyjnej metody produkcji i oceny nasienia buhaja pod kątem użycia go do pozyskania zarodków o określonej płci metodą hodowli zarodków in vitro w reprezentatywnych dwóch rasach krów mlecznych i mięsnych najczęściej hodowanych w Polsce (HF, limusine)9 maja 20239 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty bieżące, Projekty naukowe
Podróż studyjna „Poznaj Smak Doliny Wisły Między Mostami” – Ostromecko, 20-22 czerwca 2022 roku27 czerwca 202211 lipca 2022Aktualności
Działanie Współpraca: Przyjazna dla klimatu polska wołowina i wieprzowina wysokiej jakości25 lutego 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Działanie Współpraca: Doskonalenie polskiej populacji kur nieśnych z wykorzystaniem innowacyjnych rozwiązań informatycznych i biotechnologicznych25 lutego 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Działanie Współpraca: Opracowanie i wdrożenie innowacyjnej metody przygotowania i przeprowadzenia oceny wartości użytkowej ogierów rasy wielkopolskiej i małopolskiej w warunkach stacjonarnych25 stycznia 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Działanie Współpraca: Optymalizacja warunków utrzymania bydła i efektywności produkcji poprzez innowacyjne rozwiązania w wyposażeniu obory i cielętnika24 stycznia 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Działanie Współpraca: Innowacyjna technologia produkcji drobiu z zastosowaniem preparatów mających na celu eliminację antybiotyków24 stycznia 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Co z zagrody to na stole” na hasło „Niech Cię Zakole” kołudzka gęsina, z merynosa jagnięcina i złotnicka wieprzowina w lokalnej marce turystyczno-kulinarnej14 maja 202113 maja 2024Aktualności
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Forum opinii, potrzeb i ograniczeń we wdrażaniu działań ochrony środowiska oraz klimatu w polskim rolnictwie”22 grudnia 202013 maja 2024Aktualności