Działanie Współpraca: Doskonalenie polskiej populacji kur nieśnych z wykorzystaniem innowacyjnych rozwiązań informatycznych i biotechnologicznych25 lutego 20222 grudnia 2022Projekty, Projekty bieżące
Działanie Współpraca: Opracowanie i wdrożenie innowacyjnej metody przygotowania i przeprowadzenia oceny wartości użytkowej ogierów rasy wielkopolskiej i małopolskiej w warunkach stacjonarnych25 stycznia 202225 lutego 2022Projekty, Projekty bieżące
Działanie Współpraca: Optymalizacja warunków utrzymania bydła i efektywności produkcji poprzez innowacyjne rozwiązania w wyposażeniu obory i cielętnika24 stycznia 202225 sierpnia 2023Projekty, Projekty bieżące
Działanie Współpraca: Innowacyjna technologia produkcji drobiu z zastosowaniem preparatów mających na celu eliminację antybiotyków24 stycznia 202229 sierpnia 2023Projekty, Projekty zakończone
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Co z zagrody to na stole” na hasło „Niech Cię Zakole” kołudzka gęsina, z merynosa jagnięcina i złotnicka wieprzowina w lokalnej marce turystyczno-kulinarnej14 maja 20216 czerwca 2022Projekty, Projekty zakończone
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Forum opinii, potrzeb i ograniczeń we wdrażaniu działań ochrony środowiska oraz klimatu w polskim rolnictwie”22 grudnia 202024 stycznia 2022Projekty, Projekty zakończone
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Europejskie rozwiązania strukturalne dla rolnictwa górskiego na tle krajowych oczekiwań i potrzeb”7 sierpnia 202025 stycznia 2022Projekty, Projekty zakończone
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Przetwórstwo surowców pochodzących od kóz, w tym ras rodzimych, w małych przetwórniach i serowarniach”5 sierpnia 202024 stycznia 2022Projekty, Projekty zakończone