Operacja pod nazwą Wybierz Strawę i Wyprawę na szlaku „Niech Cię Zakole”6 czerwca 202213 maja 2024Aktualności
Działanie Współpraca: Przyjazna dla klimatu polska wołowina i wieprzowina wysokiej jakości25 lutego 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Działanie Współpraca: Doskonalenie polskiej populacji kur nieśnych z wykorzystaniem innowacyjnych rozwiązań informatycznych i biotechnologicznych25 lutego 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Działanie Współpraca: Opracowanie i wdrożenie innowacyjnej metody przygotowania i przeprowadzenia oceny wartości użytkowej ogierów rasy wielkopolskiej i małopolskiej w warunkach stacjonarnych25 stycznia 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Działanie Współpraca: Optymalizacja warunków utrzymania bydła i efektywności produkcji poprzez innowacyjne rozwiązania w wyposażeniu obory i cielętnika24 stycznia 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Działanie Współpraca: Innowacyjna technologia produkcji drobiu z zastosowaniem preparatów mających na celu eliminację antybiotyków24 stycznia 20229 lipca 2024Działanie Współpraca, Projekty naukowe, Projekty zakończone
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Co z zagrody to na stole” na hasło „Niech Cię Zakole” kołudzka gęsina, z merynosa jagnięcina i złotnicka wieprzowina w lokalnej marce turystyczno-kulinarnej14 maja 202113 maja 2024Aktualności
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Forum opinii, potrzeb i ograniczeń we wdrażaniu działań ochrony środowiska oraz klimatu w polskim rolnictwie”22 grudnia 202013 maja 2024Aktualności
Plan operacyjny na lata 2020-2021 „Europejskie rozwiązania strukturalne dla rolnictwa górskiego na tle krajowych oczekiwań i potrzeb”7 sierpnia 202013 maja 2024Aktualności